Tvättkorg ikea

Tvättkorgar & tvättsäckar med och utan lock – IKEA

Tvättkorgar & tvättsäckar med och utan lock – IKEA

Vi har korgar i en rad olika stilar, från flätade tvättkorgar i rotting till tvättkorgar i plast, trä eller metall och flera modeller med lock. Hos oss på IKEA …

Vi har flera olika typer av tvättkorgar och tvättsäckar för smidig hantering av tvätt och textil. Du hittar kanske en favorit i plast eller flätad korg av bambu?

BRANÄS Tvättkorg med klädd insida, rotting – IKEA

Tillbehör till tvättstuga · Tvättkorgar · Torkställningar · Tvätt- och torkmaskiner · Strykbrädor · Tvättskåp & hyllor · Tvättmöbelpaket.

TORKIS Tvättkorg, vit/grå, 90 l – IKEA

TORKIS Tvättkorg, vit/grå, 90 l De två separata facken hjälper dig att sortera och hålla ordning på din tvätt. Tvättsäcken drar varken åt sig fukt eller lukt ifrån tvätten eftersom den är gjord av polyester. Enkel att förvara eftersom den kan vikas ihop helt platt.

Tvättkorg med klädd insida – IKEA

Tvättkorgen i serien BRANÄS håller tvätten utom synhåll, men du glömmer den inte.Varje tvättkorg flätas för hand och är därför unik. Med den här korgen har du tvätten lättåtkomlig, oavsett om du har den i badrummet eller i tvättstugan. Plastfötterna gör att korgen inte skadas av fukt, och den är liten och enkel så att den passar bra i små utrymmen. Matcha den snygga korgen med en HEMNES bänk där du kan förvara dina rena handdukar och toalettartiklar.

SLIBB Flexibel tvättkorg, rosa, 24 l – IKEA

SLIBB Flexibel tvättkorg, rosa, 24 l Denna tvättkorg är perfekt för att bära våta kläder från tvättmaskinen, och torra rena kläder som ska förvaras eller strykas Enkel att bära med en hand, eftersom hela tvättkorgen är tillverkad av mjuk, följsam plast

SALUDING Tvättkorg, handgjord bambu, 50 l – IKEA

SALUDING Tvättkorg, handgjord bambu, 50 l Tillför din vardag lite harmoni med korgarna SALUDING. Gjorda för hand av bambu – ett naturmaterial som sprider en lugn, varm känsla och förvandlar ditt rum till en skön oas för kropp och själ. Påsen inuti gör det enkelt att lyfta ut din smutstvätt.

TORKIS Flexi tvättkorg, inom-/utomhus, blå – IKEA

TORKIS Flexi tvättkorg, inom-/utomhus, blå. Smidig att bära eftersom hela klädkorgen är gjord av mjuk, flexibel plast. Perfekt som tvätt- och strykkorg.

Tvättstuga – IKEA

Tvättstuga – IKEA

Kombinera tvätt och badrum med hjälp av smarta tillbehör för tvättstugan. Hitta lösningar för både små och stora tvättstugor. Handla online!

TOLKNING Tvättkorg, handgjord vide, 40 l – IKEA

TOLKNING Tvättkorg, handgjord vide, 40 l Den mångsidiga serien TOLKNING är gjord av naturfiber med ett varmt uttryck. Denna tvättkorg har en säck som du enkelt lyfter ur när det är tvättdags och fötter i botten som skyddar den från fukt. Påsen inuti gör det enkelt att lyfta ut din smutstvätt.

Keywords: tvättkorg ikea, ikea tvättkorg, tvättkorg på hjul ikea, tvättvagn på hjul ikea, ikea tvättkorg på hjul, tvättsäck ikea, ikea tvättsäck, smutstvätt förvaring ikea, tvättkorgar ikea, tvättkorg trä ikea, utdragbar tvättkorg ikea, tvättkorg med lock ikea