Snurrbricka rusta

Snurrbricka marmor – Jul – Rusta.com

Servera och dekorera med stil med en bricka från Rusta! Vi har flera färger och modeller att välja mellan till låga priser. Välkommen!

Rund snurrbricka i svart marmor för festliga dukningar. Passar utmärkt till ost och charkuterier eller varför inte till den smarriga kladdkakan. Praktisk att ställa i mitten av bordet så att alla kan snurra och förse sig av fatets godsaker.

Brickor – Rusta

Brickor – Rusta

På Rusta hittar du allt du behöver för att tillaga, förvara och njuta av mat – både till vardag och fest. Vi har allt från glas, porslin och bestick till …

Servera och dekorera med stil med en bricka från Rusta! Vi har flera färger och modeller att välja mellan till låga priser. Välkommen!

Allt för köket och det dukade bordet – Rusta

Allt för köket och det dukade bordet – Rusta

Snurrbricka Möbler ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 300+ … Rund snurrbricka i svart marmor för fest. Mer. 199 kr. Frakt 69 kr. Rusta Logotyp.

Här har vi samlat alla våra produkter för köket och det dukade bordet. Förnya hemmet med nya tallrikar, glas och bestick i säsongens färger!

Snurrbricka Möbler – PriceRunner

Snurrbricka • Jämför (300+ produkter) hos PriceRunner »

Snurrbrickan är tillverkad i transparent, livsmedelsgodkänd PET-plast och är fri från BPA*. *BPA är en förkortning av Bisfenol A och tillhör en kemisk grupp som …

Snurrbricka Möbler ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 300+ modeller ✓ Läs omdömen och experttester ✓ Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!

Snurrbricka Lazy Susan – Clas Ohlson

Snurrbricka Lazy Susan | Clas Ohlson

Snurrbricka. Spara sökning. Filter & sortera. Filter. SorteraPopulärt. Pris. Sellpy Edits. Pop-up shops. Visa 0 träffar. Inga varor matchade dina aktiva …

Snurrbricka second hand – Sellpy.se

Vår snurrbricka är anpassad till våra runda matbord och gör det enklare för gästerna runt bordet att förse sig av maten. Man snurrar på skivan istället för …

Snurrbricka – Rustikunik Design

FÄRGKLAR Ugns-/serveringsform med lock, matt yta ljusrosa, 0.2 l. Jämför. SNUDDA Snurrbricka, massivträ, 39 cm. SNUDDA Snurrbricka, 39 cm. 99:- (64). Jämför.

Vår snurrbricka är anpassad till våra runda matbord och gör det enklare för gästerna runt bordet att förse sig av maten. Man snurrar på skivan istället för att skicka runt maten. Du lyfter bort den när du inte använder den eller låter den vara kvar som en fin dekoration med till exempel en blomma på. Osäker på storlek? Räkna med att du behöver 40-50 cm runt snurrskivan att duka på. Till ett runt bord som är exempelvis 150 cm i diameter är en lagom stor snurrskiva alltså 50-70 cm. Till ett 130-bord, passar en snurrskiva som är 40-50 cm. Välj mellan tre träslag i bordsskivan Vi har tre olika träslag som du kan välja på till din snurrbricka. Det är borstad gran, borstad kvistfri furu eller borstad ek.  Borstad gran ger en rustik yta med sina många små kvistar och sin levande struktur. Borstad kvistfri furu ger en jämnare struktur och en hårdare yta men samma kulör som gran vid betsning. Borstad ek ger den hårdaste ytan och en något mörkare kulör vid betsning. Bordsskivan behandlas, för alla tre träslagen, på samma sätt utifrån den kulör du väljer Oavsett vilket träslag du väljer så får du en slipad och borstad yta som tar fram träslagets unika växtsätt och ådring En snurrbricka med den kulör som passar dig Vi har många olika betskulörer att välja på, alternativt heltäckande vit färg eller hårdvaxolja natur. OBS: Vi tillverkar enbart ekbord i Hårdvaxolja natur (vitaktig ton), Rustikgrå & Tjära Här kan du se våra olika kulörer och beställa hem gratis kulörprover i brevlådan: https://www.rustikunik.se/vara-betskulorer/ Frilagda eller hoplimmade plankor, unik träkänsla i din snurrbricka Du kan få din snurrbricka antingen med plankorna frilagda eller hoplimmade med varandra. En snurrbricka med frilagda plankor innebär springor på några millimeter mellan plankorna i skivan vilket ger bordet karaktär och ett levande uttryck. En snurrbricka med hoplimmade plankor har inga springor mellan plankorna. Brickan blir lite mer lättskött och ytan blir något jämnare. Även ett hoplimmat bricka ger en genuin träkänsla och et

Serveringsfat & uppläggningsfat – IKEA

Serveringsfat & uppläggningsfat – IKEA

Mat, efterrätter, sidorätter och annat blir både vackrare och godare när de presenteras på trevliga uppläggnings- och serveringsfat. Hitta dina favoriter här!

Sökresultat för Snurrbricka

Sök bland miljontals slutpriser från nordiska auktionshus.

Keywords: snurrbricka rusta