Metallskåp ikea

LIXHULT Skåp, metall/grå, 60×35 cm – IKEA

7 produkter i resultat. Jämför. LIXHULT Skåp, metall/antracit, 35×60 cm. LIXHULT Skåp, 35×60 cm. 399:- (8). Jämför. LIXHULT Skåp, metall/grå, 60×35 cm …

LIXHULT Skåp, metall/grå, 60×35 cm Allt du behöver för att förvara och hålla ordning på dina saker hemma. Välj en färdig kombination eller skapa en egen som är anpassad efter din stil och dina prylar. Detta är bara en av många, många möjligheter.

IKEA PS Skåp, vit, 119×63 cm

IKEA PS Skåp, vit, 119×63 cm – IKEA

Ett vitrinskåp ramar in och förhöjer de föremål som finns i skåpet, samtidigt som de skyddas mot damm. Ett skåp med täckta dörrar gömmer undan det du inte vill …

IKEA PS Skåp, vit, 119×63 cm Ett lätt, tåligt skåp i vit metall som passar in nästan varsomhelst – i vardagsrummet eller hemmakontoret. Höga ben underlättar städning och bakom låsbara dörrar kan du förvara sådant du är extra rädd om. Höga ben underlättar städning.

LIXHULT Skåp, metall/antracit, 35×60 cm – IKEA

Håll ordning på alla pysselgrejer, hobbyartiklar, anteckningsböcker och tidskriftssamlare med hjälp av våra förvaringsmöbler och skåp.

LIXHULT Skåp, metall/antracit, 35×60 cm Utmana vanligheten! Kombinera olika former och storlekar, stapla och kombinera, med eller utan ben, och släpp loss med en palett av olika färger. Ha så kul! Håll ordning på viktiga papper, brev och tidningar genom att fästa dem på insidan av skåpsdörren.

LIXHULT – flexibel förvaring i plåt – IKEA

Med LIXHULT skåp i plåt får du en bra lättplacerad förvaring för småsaker som brukar sakna en egen plats. Stapla den, ställ på golvet eller montera på vägg – LIXHULT är en flexibel förvaringsserie.

LIXHULT serie – IKEA

LIXHULT serie – IKEA

IKEA – LIXHULT serie

Skåp & vitrinskåp – IKEA

Skåp & vitrinskåp – IKEA

Skåp hjälper dig att få ordning på ditt hem. Hitta vitrinskåp för alla dina skatter och samlarföremål. Handla online eller i butik idag.

LIXHULT Skåpkombination, grå, 120x35x57 cm – IKEA

LIXHULT Skåpkombination, grå, 120x35x57 cm Allt du behöver för att förvara och hålla ordning på dina saker hemma. Välj en färdig kombination eller skapa en egen som är anpassad efter din stil och dina prylar. Detta är bara en av många, många möjligheter.

Dokumentskåp & arkivskåp för hemmet – IKEA

Dokumentskåp & arkivskåp för hemmet – IKEA

Dokumentskåp & arkivskåp för hemmet

KOLBJÖRN Skåp inom-/utomhus, beige, 80×81 cm – IKEA

KOLBJÖRN Skåp inom-/utomhus, beige, 80×81 cm. Skåpet är slitstarkt, enkelt att rengöra och skyddat från rost, eftersom det är tillverkat av pulverlackerat förzinkat stål.

Keywords: metallskåp ikea, ikea metallskåp, ikea skåp metall