Ikea klädskåp

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Klädskåp – fristående garderober i olika bredder – IKEA

Behöver du förvaring? Vi har ett stort utbud av klädskåp i olika stil och storlek. Här hittar du klädskåp med dörrar och skjutdörrar.

Garderober i många olika stilar – IKEA

Garderober i många olika stilar – IKEA

BRIMNES Klädskåp med 3 dörrar, 117×190 cm · PLATSA Garderob med 2 dörrar, 60x57x221 cm · KLEPPSTAD Garderob med skjutdörrar, 117×176 cm · IDANÄS Garderob, 121×211 …

Våra garderober finns i alla möjliga storlekar och utföranden för att matcha dina kläder, din stil och ditt utrymme. Vi lovar. Kolla in vårt utbud av sovrumsgarderober så ser du att vi har allt från inredningsbara garderober med skjutbara glasdörrar och flexibla öppna garderober för en enklare förvaring som inspirerats av tält.

Garderober till hallen / hallförvaring – IKEA

Garderober till hallen / hallförvaring – IKEA

Med en snygg, robust och stabil barngarderob håller du ordning i barnets rum. Vi har garderober för barn i flera varianter, färger och mönster. I flera av våra …

Garderober till hallen / hallförvaring

BRIMNES Klädskåp med 2 dörrar, vit, 78×190 cm – IKEA

Hemleverans Kan jag få produkten levererad hem till mig? Varuhus. Kolla …

BRIMNES Klädskåp med 2 dörrar, vit, 78×190 cm. Därför medföljer ett väggbeslag som gör att du kan fästa garderoben i väggen.

Barngarderob & klädskåp för barn – IKEA

Barngarderob & klädskåp för barn – IKEA

Barn växer snabbt och helt plötsligt är de inte längre så små. Du behöver möbler som kan hantera deras föränderliga behov. Vi designade barnens garderober för att fungera perfekt med allt från sparkdräkter till sportuniformer. Hitta fler barngarderober i butiken och online.

BRIMNES Klädskåp med 3 dörrar, vit, 117×190 cm – IKEA

BRIMNES Klädskåp med 3 dörrar, vit, 117×190 cm. Därför medföljer ett väggbeslag som gör att du kan fästa garderoben i väggen.

SUNDVIK Klädskåp, vit, 80x50x171 cm – IKEA

SUNDVIK Klädskåp, vit, 80x50x171 cm. Dörrar med inbyggd dämpare för en tyst och mjuk stängning.

BRIMNES Klädskåp med 3 dörrar, svart, 117×190 cm – IKEA

BRIMNES Klädskåp med 3 dörrar, svart, 117×190 cm. Därför medföljer ett väggbeslag som gör att du kan fästa garderoben i väggen.

BRIMNES Klädskåp med 2 dörrar, svart, 78×190 cm – IKEA

BRIMNES Klädskåp med 2 dörrar, svart, 78×190 cm. Därför medföljer ett väggbeslag som gör att du kan fästa garderoben i väggen.

Keywords: ikea klädskåp, klädskåp ikea, ikea klädskåp hemnes, ikea fristående garderob, klädskåp ikea hemnes