Ikea duschdraperi

Duschdraperier & duschstänger – IKEA

Duschdraperier & duschstänger – IKEA

Det här vita duschdraperiet får ditt badrum att kännas rent och fräscht.

Här hittar du våra fina duschdraperier och duschdraperistänger. Vi har runda stänger för duschar i hörn eller där väggen är i vinkel. Kom ihåg att köpa ringar!

BJÄRSEN Duschdraperi, vit, 180×200 cm – IKEA

BJÄRSEN Duschdraperi, vit – IKEA

BJÄRSEN Duschdraperi, vit. Inget går upp mot den rena, fräscha känslan som vita badrumstextilier ger. Om du vill ha ett komplett vitt uttryck kan du kombinera det här duschdraperiet med handduken NÄRSEN.

VÄNNEÅN Duschdraperi, ljusrosa, 180×200 cm – IKEA

VÄNNEÅN Duschdraperi, ljusrosa, 180×200 cm Det här ljusrosa duschdraperiet för in vår och en romantisk touch i ditt badrum. Den solida färgen är enkel att matcha med andra textilier och tyget är gjort av 100% återvunnen polyester. Tyget är tätvävt och behandlat med vattenavvisande medel.

VÄNNEÅN Duschdraperi, vit, 180×200 cm – IKEA

VÄNNEÅN Duschdraperi, vit, 180×200 cm Det här vita duschdraperiet får ditt badrum att kännas rent och fräscht. Passar perfekt ihop med andra vita, färgade eller mönstrade textilier och tyget är gjort av 100% återvunnen polyester. Tyget är tätvävt och behandlat med vattenavvisande medel.

TOLFSEN Duschdraperi, mörkgrå/satin rand, 180×200 cm

TOLFSEN Duschdraperi, mörkgrå/satin rand, 180×200 cm – IKEA

TOLFSEN Duschdraperi, mörkgrå/satin rand, 180×200 cm En ren och elegant design i stålgrått som ger ditt badrum en varm känsla. Vardagslyx gjord av 100% återvunnen polyester för att spara på resurser, och jättelätt att matcha med andra badtextilier.

TÄRNAÅN Duschdraperi, vit/vitt, 180×200 cm – IKEA

TÄRNAÅN Duschdraperi, vit/vitt, 180×200 cm Vitt duschdraperi med ett klassiskt, stiligt gåsögonmönster lyser upp ditt badrum. Enkelt att kombinera med andra textilier och tillverkat av 100% återvunnen polyester för att spara resurser. Tyget är tätvävt och behandlat med vattenavvisande medel.

BOTAREN Duschdraperistång, vit, 70-120 cm – IKEA

BOTAREN Duschdraperistång, vit, 70-120 cm. Du kan enkelt förlänga stången från 70 upp till 120 cm.

NYCKELN Duschdraperi, vit/mörkblå, 180×200 cm – IKEA

NYCKELN Duschdraperi, vit/mörkblå, 180×200 cm Det här duschdraperiet ger ditt badrum en fräsch känsla med en färgpalett som tonar från vitt till mörkblått. Para ihop det med handduken NYCKELN för en helt koordinerad stil. Tyget är tätvävt och behandlat med vattenavvisande medel.

BASTSJÖN Duschdraperi, vit/grå/beige, 180×200 cm – IKEA

BASTSJÖN Duschdraperi, vit/grå/beige, 180×200 cm Tätvävt tyg av polyester med en vattenavvisande beläggning.

Keywords: ikea duschdraperi, duschdraperi ikea, duschstång ikea, rund duschstång ikea, ikea duschstång, duschstång vinkel ikea, duschstång hörn ikea, duschdraperi med tyngd ikea