Ikea champagnekupor

STORHET Champagnecoupe, klarglas – IKEA

Med den här eleganta champagnekupan blir det en ren fröjd att skåla, och det festliga ögonblicket blir ännu mer minnesvärt.

STORHET Champagnecoupe, klarglas. Den låga och vida formen gör det extra festligt att servera mousserande vin eller champagne. Glasets vida form gör att du också kan använda det som en dessertskål för att servera läckra efterrätter.

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

En champagnekupa gör festliga tillfällen ännu mer minnesvärda

En champagnekupa gör festliga tillfällen ännu mer minnesvärda – IKEA

Med den här eleganta champagnekupan blir det en ren fröjd att skåla, och det festliga ögonblicket blir ännu mer minnesvärt. Kupan är perfekt för en margarita, en cidermimosa eller en mousserande piña colada. Glöm bara inte garneringen! En sockrad kant fungerar alltid.Om du inte gillar cocktails kan du använda kupan för att servera din finaste champagne på en improviserad fest. STORHET ger också en härlig touch när den används till läckra, krämiga desserter.

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl – IKEA

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl Bubbel eller en läskande drink? I det här stilrena champagneglaset med vid kupa blir serveringen extra festlig, speciellt tillsammans med den matchande karaffen och brickan från kollektionen VARMBLIXT.

Det är enkelt att fira när du har rätt glas – IKEA

Bra vibbar och kvalitetsögonblick går hand i hand när du har en STORHET champagnekupa i handen. Gör inflyttningsfesten lite elegantare eller håll glassen kall – det här glaset är mångsidigt nog för både fest och vardag. Utöka din glassamling med de här coupeglasen och se hur dina sammankomster får lite extra lyx och guldkant. Coupeglasens låga och breda form gör dem perfekta för mousserande vin och desserter. Oavsett vilken typ av fest du ska ha kommer de glada stunderna att flöda med champagnekupan STORHET.

DYRGRIP Champagneglas, klarglas – IKEA

DYRGRIP Champagneglas, klarglas. Kristallglaset har en skinande lyster och skapar en vacker efterklang när du skålar med familj och vänner. Med en glans och klarhet som liknar ett traditionellt kristallglas, men helt fritt från bly.

SVALKA Champagneglas, klarglas, 21 cl – IKEA

SVALKA Champagneglas, klarglas – IKEA

SVALKA Champagneglas, klarglas. Kupans form gör att dryckens dofter och smaker utvecklas bättre. En klassisk design för alla tillfällen – varför inte bunkra upp med några extra glas till festerna med många gäster.

IKEA Storhet Champagneglas 30cl – Prisjakt

IKEA Storhet Champagneglas 30cl – Hitta bästa pris på Prisjakt

Jämför priser på IKEA Storhet Champagneglas 30cl. Hitta deals från 1 butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Ikea Sällskaplig – Miranda Malmberg – WordPress.com

Ikea Sällskaplig – Miranda Malmberg

Ikea sällskaplig 21 cl Champagnecoupe.Var på jakt efter champagnekupor secondhand men hade ingen tur, istället så levererar Ikea de här vintage liknande kuporna. Ingen champagne den här gången istället blev det soda och citron.

Keywords: ikea champagnekupor, coupeglas ikea, champagneglas coupe ikea