Handdukshängare ikea

Handdukshängare & krokar – IKEA

Handukshängare och badrumskrokar för alla badrum – IKEA

BROGRUND är modern genom sin form och mångsidiga design och ger badrummet en elegant touch. Handdukar och badhanddukar i serien VÅGSJÖN passar perfekt på …

En uppfriskande dusch eller ett avkopplande bad kan störas av en liten detalj – att du inte hittar din handduk. Med en handduksstång eller handdukshängare blir din egentid mer harmonisk. Då kan du ha handduken inom räckhåll (utan att den behöver ligga på golvet). Utforska vårt sortiment och undvik att förvara handdukarna i en hög.

TISKEN Handdukshängare med sugpropp, vit – IKEA

Handdukshängare & krokar · Lådor & boxar för badrum · Pedalhinkar · Badkars- & duschtillbehör · Tvålpumpar & tvålkoppar · Sminkförvaring · Vägg- …

TISKEN Handdukshängare med sugpropp, vit. Med serien TISKEN kan du ha dina saker nära till hands, utan att behöva borra hål i väggarna. De starka sugkopparna sitter stadigt på släta ytor som glas eller kakel – så länge som du vill ha dem där.

En elegant handduksstång som passar ett minimalistiskt badrum

En elegant handduksstång som passar ett minimalistiskt badrum – IKEA

BROGRUND är modern genom sin form och mångsidiga design och ger badrummet en elegant touch. Handdukar och badhanddukar i serien VÅGSJÖN passar perfekt på stången samtidigt som de matchar andra badrumstextilier och tillbehör som krokar och tvålpumpar. Stången är tillverkad av rostfritt stål och har lång livslängd och låg korrosionsrisk. Dessutom är den enkel att rengöra. Tack vare det smarta fästsystemet är alla skruvar dolda, vilket ger ett minimalistiskt utseende. Kombinera handuksstången med andra föremål i serien BROGRUND, som en glashylla, så att du får tillräckligt med utrymme för dina toalettartiklar.

LILLASJÖN Handdukshängare för dörr – IKEA

LILLASJÖN Handdukshängare för dörr Serien LILLASJÖN kombinerar svart metall med trä i varma toner. Den här handdukshängaren hjälper dig att utnyttja utrymmet bakom din dörr och passar fint ihop med andra accessoarer i samma serie.

BROGRUND Handdukssvängel 3 armar, rostfritt stål – IKEA

BROGRUND Handdukssvängel 3 armar, rostfritt stål. Rena, enkla och speciella. I serien BROGRUND finns många smarta accessoarer som skapar ordning i kaoset samtidigt som de ger badrummet ett fräscht, modernt uttryck.

UTRUSTA Handduksstång, vit, 16 cm – IKEA

UTRUSTA Handduksstång, vit – IKEA

UTRUSTA Handduksstång, vit. Gör det lätt att komma åt handdukarna eftersom den går att dra ut. 25 års garanti.

VOXNAN Vägghylla med handdukshängare, … – IKEA

VOXNAN Vägghylla med handdukshängare, krommönstrat, 68×28 cm – IKEA

VOXNAN Vägghylla med handdukshängare, krommönstrat, 68×28 cm. Klassisk design och fina detaljer som dolda skruvar och kromade ytor skapar ett lugnt och enhetligt uttryck.

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Med badrumstillbehör som duschhyllor, handduksstänger och tandborstställ kan du få bättre ordning på dina hygienrutiner.

RÅGRUND Stol med handdukshängare, bambu – IKEA

RÅGRUND Stol med handdukshängare, bambu. Stol och handdukshängare i ett, sparar plats och ger utrymme. Bambu är ett slitstarkt naturmaterial.

Keywords: handdukshängare ikea, ikea handdukshängare, paradhandduk ikea